با مهم ترین تفاوت بازاریابی استارتاپی و بازاریابی سنتی آشنا شوید!

به گزارش مهسان بلاگ، علی رغم اینکه بازاریابی استارتاپی قدمت چندان زیادی ندارد، اما توانسته تا حدود زیادی با بازاریابی سنتی نیز آمیخته شود و این شرایط را ایجاد کند که حتی افرادی که هنوز از بازاریابی سنتی برای تبلیغات خود استفاده می کنند، باز هم بازاریابی استارتاپ را نیز در کنار آن به کار می گیرند و دنیای دیجیتال را نیز در تبلیغات، شناساندن و حتی ارتباط با عموم مردم فراموش نمی کنند.

با مهم ترین تفاوت بازاریابی استارتاپی و بازاریابی سنتی آشنا شوید!

آیا تا به حال به تفاوت بازارایابی سنتی و استارتاپی و مدرن امروزی فکر نموده اید و اینکه چرا هر چقدر به جلو پیش می رویم نفوذ بازاریابی استارتاپی و مدرن در دنیای بازاریابی بیشتر و بیشتر می شود؟ این موضوع بر کسی پوشیده نیست که با ورود اینترنت و فراگیر شدن استفاده از آن در میان عموم مردم زندگی و نوع خرید و تعامل انسان ها شکلی جدید به خود گرفته و این موضوع در تاکتیک های فروش و بازاریابی نیز تغییرات عمده ای ایجاد نموده است.

در عصر دیجیتال، افراد متقاضی شغل در زمینه بازاریابی باید مهارت ها و تخصص های خود را در راستای نیازهای شغلی و جامعه ارتقا دهند و به دانش دیجیتال و دنیای مجازی تا حدود زیادی آشنا باشند، در حالی که هنوز هم شرکت ها و سازمان هایی هستند که به بازاریابی سنتی خود پایبند بوده و از روش های قدیمی و غیر دیجیتالی برای بازاریابی خود استفاده می کنند، هرچند که دیگر این کار نیز با نادیده دریافت دنیای دیجیتال دیگر ممکن نخواهد بود.

دنیا به سمتی سوق پیدا نموده است که امروزه هیچ ایده بازاریابی نمی تواند بدون در نظر دریافت بازاریابی استارتاپی و مدرن به موفقتی که انتظارش را دارد، نزدیک شود و عمومیت یافتن اینترنت و دنیای دیجیتال در میان انسان ها این شرایط را فراهم ساخته تا از طریق شبکه های اجتماعی، وب سایت ها و تبلیغات اینترنتی راحت تر از روزنامه و تلوزیون می توان کالا و خدمات جدید را به آنها معرفی کرد و با روال و فرآیند کار نیز مشتری را به خوبی آشنا نمود.

در ادامه این مقاله ما را همراهی کنید تا با هم به بررسی عناصر منحصر به فرد بازاریابی استارتاپی و مدرن بپردازیم و با تفاوت های این نوع بازاریابی با بازاریابی سنتی آشنا شویم و روش های مفیدی از بازاریابی دیجیتال را یاد بگیریم.

امروزه بسیاری از مشاغل کوچک هنوز سر درگم هستند که برای تبلیغات و شناسایی برند یا محصولات خود چه ایده بازاریابی را به کار بگیرند و با توجه به میزان هزینه و بودجه ای که به این کار اختصاص داده اند، چطور بازخورد بهتری دریافت کنند.

تصمیمی که اتخاذ آن آنقدرها هم ساده نیست و اعتماد به اینکه کدام روش بازاریابی می تواند موجب بروز نتیجه بهتری شود، آنها را هر لحظه دودل تر و سردرگم تر می سازد.

اما بهتر است بدانید که نوع بازاریابی شما به نوع کسب و کار و مخاطبینی که قرار است مشتریان شما باشند، بستگی دارد و در کنار همه این ها این موضوع را نیز باید در نظر بگیرید که امروزه دسترسی به اینترنت و دنیاب دیجیتال نیز برای بیشتریت مردم فراهم است و تبلیغات و بازاریابی سنتی به تنهایی تنی تواند برای فراگیر شدن و شناخت تجارت شما به عموم مردم کارساز باشد.

هر آنچیزی که باید درباره بازاریابی سنتی بدانید!

بازاریابی سنتی چیست

همانطور که نام آن پیداست، این نوع بازاریابی سنتی ترین و قدیم ترین نوع بازاریابی محسوب می شود و در آن از تبلیغات هایی نظیر چاپ تراکت، پخش در تلوزیون، رادیو، اعلام در رویدادها، نامه و ارسال کارت های تبلیغاتی، تبلیغات در بیلبردها، چاپ آن در مجلات پر مخاطب و تلفن زدن به مشتریان برای آشنایی با کسب و کارها استفاده می شود.

نوعی از بازاریابی که تقریبا از دهه 60 میلادی در حال اجراست و در زمان خود منجر به تحول بزرگی در دنیای فروش و کسب و کارها شد.

اما چطور می توان در عرض یک دقیقه میلیون ها پیام در سراسر دنیا پخش نمود، چطور با استفاده از بازاریابی سنتی می توان در مدت زمانی کوتاه کسب و کارها را به مردم دنیا معرفی کرد و آنها را به سادگی با فرآیند کارها آشنا نمود.

البته باید این موضوع را نیز در نظر داشت که در بسیاری از مواقع مخاطبین یک کسب و کار افرادی از جامعه هستند که هنوز علاقه زیادی به مطالعه روزنامه ها به جای وب سایت های خبری دارند، دوست دارند بیشتر تلوریون نگاه کنند و یا به هر دلیلی دسترسی به اینترنت ندارند و از طریق چیزی که به صورت یک تراکت و یا نوشته ای در روزنامه، بیشتر تحت تاثیر قرار می گیرند، در چنین شرایطی معمولا بازاریابی سنتی ایده بازاریابی مناسب تری محسوب می شود و بازخورد بهتری خواهد داشت.

از طرف دیگر وابسته شدن دنیا به فناوری های مدرن و بازاریابی استارتاپی و مدرن توانست تعییری شگفت در دنیای تبلیغات و بازاریابی ایجاد کند، تا جایی که دیگر روش های سنتی به تنهایی جوابگوی نیازهای بشر نبودند و با سرعت و هزینه محدودتری که صرف بازاریابی استارتاپی می شود، بازدهی بهتری نیز حاصل می شود و جالب است که بدانید که همه چیز برای اولین بار، درست 26 سال پیش و از یک بنر تبلیغاتی که در وب سایتی قرار گرفت، شروع شد…

بازاریابی استارتاپی و مدرن!

بازاریابی مدرن چیست؟

ایده بازاریابی از دیرباز تا به امروز وجود داشته و فقط نوع و کاربری آن از شکلی به شکل دیگر تغییر نموده است. امروزه بسیاری از کسب و کارها معمولا با ایجاد یک ایده خلاقانه و به قصد راه اندازی یک شرکت نوپا و تجارتی کوچک و البته دیجیتالی وارد دنیا کار می شوند و به این فکر پیش می فرایند تا با رشد و شناساندن ایده خود به دنیا، تغییری در نوع زندگی و صنعت ایجاد کنند و بتوانند در آینده شرکت و تجارتی بزرگ را بیندازند، به این دنیای هیجان انگیز برای راه اندازی کاری جدید، استارتاپ گفته می شود و یقینا در این نوع کسب و کارهای مدرن و حتی هر تجارت و کسب و کار سنتی، نیاز به ایده بازاریابی است که بتواند با توجه به نیازها و نوع زندگی مردم اعمال شود و در نتیجه بازخورد لازم را حاصل کند.

بازاریابی استارتاپ ودیجیتالی که تمام استراتژی های آن در دنیای دیجیتالی اجرا می شود و قدرت بیشتری از بازاریابی سنتی دارد.

علی رغم اینکه بازاریابی استارتاپی قدمت چندان زیادی ندارد، اما توانسته تا حدود زیادی با بازاریابی سنتی نیز آمیخته شود و این شرایط را ایجاد کند که حتی افرادی که هنوز از بازاریابی سنتی برای تبلیغات خود استفاده می کنند، باز هم بازاریابی استارتاپ را نیز در کنار آن به کار می گیرند و دنیای دیجیتال را نیز در تبلیغات، شناساندن و حتی ارتباط با عموم مردم فراموش نمی کنند.

این نوع بازاریابی معمولا از طریق رسانه های اجتماعی، فرستادن ایمیل، محتوای اینترنتی، سئو یا بهینه سازی موتورهای جستجوگر گوگل، تبلیغات کلیکی در وب سایت ها و … انجام می شود و می تواند در چشم به هم زدن در تمام دنیا نیز پخش شود و به طور فراگیرتری به مردم در هر نقطه از دنیا شناسانده شود.

امروزه 95 درصد از شرکت های مهم برای بازاریابی خود از توییتر استفاده می کنند، در لیست ایمیل های شرکت ها حداقل 500000 ایمیل ثبت شده و تقریبا 60 درصد از کل فعالیت های اینترنتی مردم در ایالات متحده تنها از طریق تلفن ها همراه هوشمند انجام می شود.

این موضوع کاملا روشن است که امروزه استفاده از بازاریابی استارتاپی با هزینه کمتر و بسیار راحت تر از گذشته انجام می شود و جذابیت بیشتری نیز برای مخاطبین دارد.

مهم ترین مزیت های بازاریابی استارتاپی نسبت به بازاریابی سنتی!

مزیت بازاریابی استارتاپی

در این قسمت می توانید با مهم ترین مزایای بازاریابی استارتاپی در برابر بازاریابی سنتی آشنا شوید:

1-کاهش هزینه ها:

تبلیغات در روزنامه ها و مجلات و پخش تنها یک تبلیغات چند ثانیه ای در تلوزیون هزینه زیادی را برای شرکت ها و کسب وکارها در بر دارد. اما بازاریابی استارتاپی این امکان را فراهم نموده است تا با هزینه بسیار پایین تری و گاهی حتی بدون هیچ هزینه ای تبلیغات خود را در وب سایت ها و یا شبکه های اجتماعی قرار دهید.

2-سرعت بالاتر

بازاریابی استارتاپی و مدرن در مقایسه با روش های سنتی سرعت فوق العاده بالاتری در تبلیغات دارد. شما می توانید در مدت زمانی کوتاه هزاران ایمیل بفرستید و صدها پست تبلیغاتی در اینستاگرام و توییتر نشر کنید، اما تنها برای رسیدن یک نامه به دست مردم و یا انتشار یک تبلیغات در روزنامه ممکن است به روزها و ماه ها زمان نیاز داشته باشید.

از طرف دیگر مخاطبین شما در مدت زمان کوتاه تری می توانند تبلیغات شما را دریافت کنند، تعداد افرادی که پیام شما را دریافت می کنند، همیشه بیشتر هستند، می توانید تبلیغات را در در هززمان که دوست دارید نشر دهید و ساعات شلوغ تر این فرآیند را انجام دهید و از طرفی در برابر پیامی که می فرستید، بازخورد مشتریان خود را نیز دریافت کنید و با آنها ارتباط برقرار کنید و در این میان و در نبرد سرعت و صرفه جویی در زمان نیز باز هم ایده بازاریابی مدرن، برنده می شود.

3-عدم ایجاد حس منفی در مخاطب

بازاریابی برای مخاطبان کسب و کار

افرادی که روزنامه خریداری می کنند، هیچگاه آن را برای تبلیغات آن نمی خرند و مخاطبین رادیو نیز بیشتر به دنبال گوش مردن به موزیک و پیش بینی آب و هوا و اخباز هستند و افرادی هم که مجله می خرند، مسلما نمی خواهند صفحات پر از تبلیغات آن را ببینند.

این موضوعات در روزنامه ها و مجلات و تلوزیون و رادیو به وفور دیده می شود و این موضوع اصلا برای مخاطبین جذاب نیست و در بازاریابی استارتاپی از تبلیغات معمولا به شیوه ای زیرکانه تحت عنوان سئو و با توجه به کلمات کلیدی که افراد سرچ می کنند، استفاده می شود و حتی اگر به صورت ایمیل و بنرهای اینترنتی هم باشد، این موضوع کمتر برای مردم آزادر دهنده است.

به علاوه معمولا در بازاریابی استارتاپی و مدرن این فرد است که انتخاب می کند از این به بعد این تبلیغات را مشاهده کند یا نه، می تواند ایمیل خود را طوری تنظیم کند که دیگر پیام تبلیغاتی از فلان سایت برایش ارسال نشود، و یا با تنها یک کلیک کل پیام تبلیغاتی را پاک کند و این موصوع موجب می شود تا کاربر حس بهتری از کنترل کردن امور را داشته باشد.

4-تعامل با مشتریان

با مخاطبان ارتباط برقرار کنید

یکی دیگر از مهم ترین مزیت های بازاریابی استارتاپی این است که این امکان را به سادگی فراهم می کند تا شرکت ها بتوانند با مشتریان خود ارتباط داشته باشند و به سرعت به نیازهای آنها پاسخ دهند و مشکلاتشان را برطرف کنند و برای این کار لازم نباشد تا مثل روش ها سنتی بعد از پیدا کردن شماره تلفن مدت ها پشت خط بمانند و با مسئول مربوطه صحبت کنند و یا بعد از پیدا کردن آدرس شرکت، بعد از چند ماه یک نامه برایشان ارسال کنند و پاسخ آن را بگیرند.

5-مناسب بودن برای هر نوع کسب و کاری

مهم نیست شما کسب و کار کوچکی راه انداخته اید و یا شرکت بزرگی دارید، بازاریابی استارتاپی و مدرن، معمولا برای هر نوع کسب و کاری مفید است و می تواند گزینه خوبی برای معرفی شما به عموم مردم در هر نقطه ای از دنیا باشد.

در آخر فراموش نکنید…

در کنار همه مزیت هایی که بازاریابی استارتاپی و مدرن دارد، بازاریابی سنتی هنوز برای عده زیادی از مردم و شرکت ها بسیار موثر است و سال ها مورد استفاده قرار می گیرد و تنها موضوعی که در ارتباط با آن وجود دارد این است که امروزه بیشتر همین شرکت ها و کسب و کارها نیز در کنار همه روش های سنتی که برای تبلیغات استفاده می کنند، روش های مدرن و امروزی را نیز استفاده می کنند و این موضوع می تواند نشان دهنده برنده بودن دنیای دیجیتال در عصر حاضر تلقی شود.

منابع: https://technians.com/blog/benefits-digital-marketing-over-traditional-marketing/

https://pineappleline.com/business/digital-marketing-traditional-marketing-small-business/

https://www.webfx.com/internet-marketing/internet-marketing-vs-traditional-marketing.html

https://www.bubblegumsearch.com/blog/digital-marketing-vs-traditional-marketing/

https://digitalmarketinginstitute.com/blog/10-01-18-traditional-vs-digital-marketing-what-educators-need-to-know

https://www.digitaldoughnut.com/articles/2018/november/traditional-marketing-vs-digital-marketing

https://www.digitaldoughnut.com/articles/2016/july/digital-marketing-vs-traditional-marketing

https://generalassemb.ly/blog/difference-between-a-startup-and-a-small-business/

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

سلو بلاگ: سلو بلاگ: محفلی برای هم اندیشی

پریها: پریها: اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری

منبع: مجله شنبه
انتشار: 20 شهریور 1400 بروزرسانی: 20 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 39896

به "با مهم ترین تفاوت بازاریابی استارتاپی و بازاریابی سنتی آشنا شوید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با مهم ترین تفاوت بازاریابی استارتاپی و بازاریابی سنتی آشنا شوید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید